„JOCUL NE  FACE  SPECIALI  ȘI EGALI” 2024

Joi 7.06.2024 s-a încheiat cu succes a patra ediție a concursului JOCUL NE FACE SPECIALI ȘI EGALI”. Organizatorii acestui eveniment Universitatea Politehnica București și Școala Gimnazială Specială Nr.1, împreună cu sponsorii Federația Sporturilor Școlare și Universitare, Clubul Sportiv Știința București, Goodmills Romania, Atelierele CNV  și alături de profesori din ASE București, au reușit să aducă și în acest an  bucuria în sufletele copiilor. Acest eveniment s-a adresat atât copiilor cu cerințe educative speciale intelectuale și senzoriale din școli speciale, centre incluzive, asociații, pe de o parte, cât și copiilor din  învățământul de masă, cu scopul interacțiunii, coeziunii și incluziunii acestora.  Copiii au fost susținuți și încurajați de  voluntarii din Politehnica București,  Colegiul Economic Virgil Madgearu, Colegiul Național Școala Centrală și Colegiul Național George Coșbuc.

Jocul ne-a unit și de această dată în sala de sport a Universității Naționale de Știință și Tehnologie Politehnica București și ne-a făcut să ne simțim speciali și egali.

Încă odata, mulțumiri speciale participanților, profesorilor, sponsorilor și nu în ultimul rând voluntarilor!

Rezultatele respectiv clasamentul întrecerii se regasesc pe site-ul Departamentului de Educație fizică și sport- Kinetoterapie  al Politehnica București:  https://sport.upb.ro

și al Scolii Gimnaziale Speciale Nr.1:  https://scoalaspeciala1buc.ro/

Coordonatori proiect : Ofelia Popescu – lector univ.dr. Politehnica București

                                        Nicoleta Leonte – conf. univ. dr. Politehnica București

                                            Ramona Stănescu – director Scoala Gimnaziala Speciala Nr.1