JOCUL NE FACE SPECIALI ȘI EGALI – 2023

JOCUL NE FACE SPECIALI ȘI EGALI – 2023

„JOCUL NE  FACE  SPECIALI  ȘI EGALI”

Joi 8.06.2023 s-a încheiat cu succes a treia ediție a concursului JOCUL NE FACE SPECIALI ȘI EGALI”. Începând cu această ediție proiectul și-a cîștigat locul binemeritat și este înscris în calendarul Activităţilor Educative Regionale și Interjudetene 2022-2023 al Ministerului Educației. Organizatorii acestui eveniment Universitatea Politehnica București și Școala Gimnazială Specială Nr.1, împreună cu sponsorii Federația Sporturilor Școlare și Universitare, Clubul Sportiv Știința București, Goodmills Romania, Atelierele CNV, SC. Foarte Frumos SRL. și alături de profesori din ASE București, au reușit să aducă și în acest an  bucuria în sufletele copiilor nostri speciali. Acest eveniment s-a adresat atât copiilor cu dizabilități intelectuale și senzoriale din școli speciale, centre incluzive, asociații, pe de o parte, cât și copiilor din  învățământul de masă, cu scopul interacțiunii, coeziunii și incluziunii acestora.  Copiii au fost susținuți și încurajați de  voluntarii UPB – Organizația Studenților din Facultatea de Transporturi, precum si de voluntarii de la Liceul Teoretic C.A. Rosetti București.

Jocul ne-a unit și de această dată în sala de sport a Universității Politehnica București și ne-a făcut să ne simțim speciali și egali.

Încă odata, mulțumiri speciale participanților, profesorilor, sponsorilor și nu în ultimul rând dragilor noștri voluntari!

Rezultatele respectiv clasamentul întrecerii se regasesc pe site-ul Departamentului de Educație fizică și sport- Kinetoterapie  al UPB:  https://sport.upb.ro

și al Scolii Gimnaziale Speciale Nr.1:  https://scoalaspeciala1buc.ro/

Coordonatori proiect : Ofelia Popescu – lector univ.dr. UPB

                                        Nicoleta Leonte – conf. univ. dr. UPB

                     Ramona Stănescu – director Scoala Gimnaziala Speciala Nr.1